Vapaa-aika


Sigma järjestää opiskelun ulkopuolella vapaa-ajan toimintaa kiltalaisille. Toisinaan tämä tarkoittaa liikunnallista ohjelmaa (tästä alempana hieman lisää) ja toisinaan tämä tarkoittaa jotain muuta. Tähän muuhun liittyy erilaiset saunaillat, josta erityismainintana esimerkiksi työelämäsaunailta. Tämän lisäksi järjestämme excursioita esimerkiksi Aneen Lomaan ja luonnontieteilijöiden jouluristeilylle. Jokasyksyinen perinne on myös läheisen pizzabuffetin perikatoon syöminen porukalla.

Näiden kaikkien lisäksi järjestämme myös muunlaista ohjelmaa jäsenillemme ja kuuntelemme myös jäseniemme pyyntöjä tapahtumien suhteen. Kannattaa aina vetää hallituslaisia hihasta, jos sinulla on hyviä ideoita tapahtumien - tai minkä tahansa muun - suhteen.


Sigma tarjoaa kiltalaisille joka lukuvuosi muutamia liikuntavuoroja, joihin kaikki kiltalaiset ovat tervetulleita. Yleensä näillä vuoroilla on käynyt 6-12 henkilöä riippuen ajasta ja paikasta. Lajivalikoimaan kuuluu mm. salibandy, futsal, koripallo ja lentopallo. Joskus kesäisinkin järjestämme koripallo- ja/tai pesäpallopelejä. Osallistumme myös vuosittain OLuTin järjestämiin urheilukisoihin, kuten jokasyksyiseen jalkapalloturnaukseen ja talvella umpihankifutikseen. Tapahtumia on muitakin ja näihin osallistuminen tietysti edellyttää innokkuutta kiltalaisilta edustaa kiltaa kisoissa. Kannattaa kysellä liikuntavastaavaltamme lisätietoja liikuntavuoroihin ja vastaaviin liittyen.

Kesäisin urheiluvuoroilla pelataan säännöllisen epäsäännöllisesti jalkapalloa Ylä-Norssin nurmikentällä. Seuraa urheiluvastaavan tiedotuksia tiedotuskanavilla.